Forside Billede

Velkommen til AARHUS TECH Med tre tekniske gymnasier og 12 faglige centre med erhvervsuddannelser, videregående uddannelser og efteruddannelse tilbyder AARHUS TECH en lang række spændende og udfordrende tekniske uddannelser. Mere end 3500 elever, studerende og kursister er allerede i gang med deres uddannelse på AARHUS TECH.

Erhvervsuddannelserne rummer mere end 30 forskellige uddannelser – fra mediegrafiker, kok og it-tekniker til fx bygningsmaler og teknisk designer. De fleste uddannelser varer mellem tre og fire år, og det meste af uddannelsen foregår i en virksomhed afløst af skoleperioder.

Teknisk gymnasium tilbyder eleverne en studieforberedende gymnasial uddannelse på tre år. Her kan man vælge en studieretning inden for naturvidenskab, teknologi eller kommunikation. Der undervises både i traditionelle gymnasiefag og nye fag som fx teknologi og teknik, design og produktion, byggeri og energi.

Erhvervsakademiets korte videregående uddannelser varer mellem 2 – 3½ år. Akademiet er kendt for at have et internationalt studiemiljø med studerende fra mange forskellige lande og uddannelser på både dansk og engelsk.

Efteruddannelseskurserne tager udgangspunkt i erhvervslivets behov. Konsulenterne i skolens kompetencecenter rådgiver om valg af uddannelse og finder den løsning, som passer bedst til den enkelte virksomheds eller medarbejders behov.

Læs mere om AARHUS TECH på aarhustech.dk

Lokale undervisningsplaner for AARHUS TECH