Forside Billede

Skal man rigtigt hygge sig eller forkæle sig selv, skal man have noget lækkert i munden: Morgenbasser, småkager, flødekager, kransekagekonfekt, isdessert, chokoladesoufflé, fyldte chokolader, marcipanpetitfour - jo, tænderne løber allerede i vand på de fleste. Arbejdspladserne for bagere, konditorer og chokolade- og konfektureassistenter har mange udformninger: Bagerforretninger, på hoteller og kroer, i messekomplekser og forlystelsessteder eller på luksuslinere.

Klik på linket til Uddannelsesguiden.dk hvis du vil vide mere om:

  • Specialer
  • Praktik
  • Eksamen
  • Tilmelding
  • Løn/SU
  • Fremtidsmuligheder
  • M.v.

  • Hvis du allerede er fuldt orienteret om uddannelsens indhold, kan du evt. gå direkte videre her i Elevplan ved at klikke på en af de skoler, der udbyder uddannelsen. Der vil du kunne se mere om, hvordan uddannelsen er tilrettelagt på den skole.